Akordeonistų orkestro ir pučiamųjų instrumentų ansamblio koncertinė kelionė į Šiaulius

Š. m. spalio 6 dieną Rudaminos meno mokyklos akordeonistų orkestras (vadovas Bogdan Voicinovič) ir pučiamųjų ansamblis (vadovas Saulius Balsys ir mokytojas Kęstutis Kuncė) vyko į koncertinę kelionę į Šiaulius. Džiugu, kad seniai planuota išvyka, atidėta dėl pandemijos, pagaliau įvyko.

Kelionė buvo labai turininga, šeimininkai mūsų labai laukė, pasitiko ekskursijoje Kryžių kalne. Papietavę nuvykome į Dviračių muziejų. Dar neatslūgus įspūdžiams atvykome į Šiaulių muzikos mokyklą. Ten repetavome su Šiaulių muzikos mokyklos akordeonistų orkestru (vadovas Linas Onaitis).

Koncertas vyko Šiaulių muzikos mokyklos koncertų salėje, džiugino publikos gyvas alsavimas ir šiltų aplodismentų gausa. Koncertą pradėjo šeimininkų pasirodymas – grojo akordeonistų trio. Vėliau pasirodėme mes ir pučiamųjų ansamblis, o koncerto finale grojo jungtinis abiejų mokyklų orkestras.

Po koncerto laukė vaišių stalas ir jauki atmosfera. Jaunimas bendravo tarpusavyje, visi džiaugėsi gyvu bendravimu. Esame dėkingi už šiltą priėmimą, lauksime kitų bendrų projektų.

Akordeono mokytojas metodininkas
Bogdan Voicinovič