Integruota dailės pamoka Pagirių meno mokykloje 2020

Vilniaus r. Rudaminos ir Pagirių meno mokyklų dailės skyriai suorganizavo mokinių integruotą dailės pamoką.
Pamokoje dalyvavo Pagirių meno mokyklos IV, V kl. mokiniai kartu su dailės mokytoju Pavel Bota ir Rudaminos meno mokyklos VI, VII kl. mokiniai kartu su dailės mokytojais Renata Utovka, Aleksander Subotkevič, Ivona Dakinevič.
Pagirių meno mokykloje buvo suplanuotas mokinių pleneras gamtoje, bet lijant lietui, visi integruotos pamokos dalyviai piešė ir tapė klasėje.
Kol mokiniai buvo pasinėrę į kūrybinį procesą, rudens peizažų tapymą, dailės mokytoja Ivona Dakinevič skaitė pranešimą organizuotoje metodinėje dienoje Vilniaus r. meno mokyklų dailės mokytojams. Mokinių sukurti piešiniai yra eksponuojami Pagirių meno mokykloje.
Dėkojame Rudaminos meno mokyklos direktoriui, Jurijuj Krupičevič, kad sudarė galimybes saugiai ir patogiai visiems nuvažiuoti ir grįžti iš metodinės dienos.
Dėkojame Pagirių meno mokyklos dailės mokytojui ir administracijai už svetingumą. Džiaugiamės, kad dailės mokytojai galėjo dalintis profesine patirtimi ir įvykusia mokinių integracija tarp meno mokyklų. Tikimės tolimesno bendradarbiavimo.

Vilniaus r. Rudaminos meno mokyklos metodinės grupės pirmininkė Vyresnioji dailės mokytoja Ivona Dakinevič