Respublikinis kamerinių ansamblių festivalis-projektas „MUZIKUOKIME DRAUGE“

Š.m. kovo 7 d., Vilniaus Algirdo muzikos mokykloje, vyko Respublikinis kamerinių ansamblių festivalis-projektas „MUZIKUOKIME DRAUGE“. Festivalis rengiamas siekiant puoselėti įvairios sudėties kamerinių ansamblių muzikavimo tradicijas, skatinti mokinių muzikinę, kūrybinę bei meninę saviraišką, ugdyti sceninę ištvermę bei atlikėjišką kultūrą. Šiais metais renginys buvo skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmečiui.

Džiugu, kad į šį festivalį atvyko dalyvauti visas būrys mokinių ir mokytojų iš Rudaminos meno mokyklos. Pasirodė šie ansambliai – Ignotas Rozovas (saksofonas) ir Eva Marija Koreivaitė (fortepijonas), mokytojai Kęstutis Kuncė ir Jolanta Grabštunovičienė, Šarlota Paramonova (fleita) ir Martinas Jasinskis (akordeonas), mokytojai Agnietė Ivanauskaitė ir Bogdan Voicinovič, Eidvilė Zažecka (fleita) ir Gabrielė Astrauskytė (akordeonas), Justina Jurgelevič (fleita) ir Kristupas Simanavičius (akordeonas), mokytojos Agnietė Ivanauskaitė ir Sigita Rozova.

Sėkmingiausiai pasirodę dalyviai buvo atrinkti komisijos ir apdovanoti laureatų ir diplomantų diplomais. Džiaugiamės, kad visi mūsų pasirodę dalyviai buvo pastebėti ir apdovanoti diplomantų diplomais.