Dailės kl. mokinių dalyvavimas Nacionaliniame mokinių piešinių konkurse „Knygų namų šviesa“

Spalio mėnesį, Rudaminos meno mokyklos pradinio ir pagrindinio ugdymo 18 mokinių dalyvavo Nacionaliniame mokinių piešinių konkurse „Knygų namų šviesa“, skirtame Kėdainių rajono savivaldybės Mikalojaus Daukšos viešosios bibliotekos 100 – mečiui.
Konkurse dalyvavo mokiniai iš:

I klasės – Karina Jadevič, Emilija Čebatoriūtė, Ariana Jurgo;
II klasės – Miglė Veščiūnaitė;
IIIa klasės – Nikolaj Rinkevič, Elinga Bruzgaitė, Gabija Balsytė, Gabrielė Malevskaitė, Kamila Bužinska, Irma Blazarėnaitė, Adriana Atmanovič, Greta Pavtel;
V klasės – Ksenija Neverovskaja – mokinius paruošė dailės mokytoja Ivona Dakinevič.

III b klasės – Sonia Abdurachmanova, Margarita Kozlovska – mokines paruošė dailės mokytoja Renata Utovka.

V klasės – Ksenija Neverovskaja, Eulalija Svorobovičiūtė, Vytė Brežinskaitė – mokines paruošė dailės mokytojas Aleksander Subotkevič.

Šiame konkurse dalyvavo beveik pusė tūkstančio mokinių iš įvairių Lietuvos mokyklų. Mūsų mokyklos mokiniai sukūrė nuostabius, spalvingus, originalius, įdomius, neįprastus, nuotaikingus, realistiškus ir fantastiškus piešinius. Darbai buvo vertinami trijose amžiaus grupėse. Džiaugiamės tuo, kad IIIb kl. mokinė Sonia Abdurachmanova ir IIIa kl. mokinė Elinga Bruzgaitė yra konkurso LAUREATĖS!  II kl. Miglės Veščiūnaitės piešinys taip pat bus eksponuojamas geriausių darbų parodoje.

Nuoširdžiai sveikiname visus konkurse dalyvavusius mokinius,

o ypač laureates – Sonią ir Elingą!

Konkurso nugalėtojai, su juos paruošusiais mokytojais, bei jų tėvais yra pakviesti į parodos pristatymą ir konkurso laimėtojų paskelbimą gruodžio 5 d. nuotoliniu būdu.

Rudaminos meno mokyklos
vyresn. dailės mokytoja
Ivona Dakinevič